Trycka tröja – vad kostar det?

Hos oss på Deed.se kan du enkelt designa tshirts och andra produkter. Vi har utvecklat ett användarvänligt program där du snabbt och lätt kan göra en egen design och ett personligt tryck som vi kan trycka ut på valfria t-shirts och tröjor. När du använder vårt program kan du välja vilket antal du vill beställa och du kan hela tiden ha koll på priset. Men kanske vill du göra en specialbeställning? För att ha koll på priset får du gärna skicka en offertförfrågan till oss så kan vi räkna ut vad din beställning kommer att hamna på. Vid större beställningar kan vi ändra priset så det blir fördelaktigt för dig. Att skicka oss en offertförfrågan tar bara en minut och du får svar inom 12 timmar. 
På sidan framför dig kan du fylla i vilken märkningsprocess du är intresserad av samt om du har en egen design du vill trycka. Om du har en önskad höjd och bredd på ditt tryck kan du även ange detta. Ju mer information vi har att gå på desto mer precis blir vår offert. 

Gör egna tröjor till riktigt bra priser

Vi på Deed.se älskar egendesignade tröjor och tryck! Vi tycker att alla ska ha möjlighet att trycka sin egen design på t-shirts, tröjor, kepsar och tygkassar och det är just därför vi erbjuder ett stort urval av produkter och prisklasser. Hos oss hittar du allt från enklare tröjor till riktigt låga priser till mer exklusiva produkter av högre kvalitet. Beroende på vad du ska använda produkten till kan det ibland vara bra att välja tröjor och produkter av högre kvalitet. I andra fall kan det räcka med en enkel och stilren t-shirt. När du använder vårt designerprogram kan du snabbt se vad våra olika produkter kostar styckvis. Beroende på om du vi ha ett screentryck eller en brodyr kan priserna förändras. Det är alltså enkelt att ha koll på priserna och justera för att du ska kunna beställa en produkt som känns bra både när det kommer till utseende, kvalitet och pris. 

Offertförfrågan

Jag vet vilken produkt jag vill ha Jag är inte säker på vilken produkt

 • Öppna Produktväljaren
 • Lägg till fler orginal
 • Choose file
  No file chosen
  • cm
  • cm
 • Calendar
 • Skicka förfrågan
Sök
 

Välj produkt

Välj produkt

  Produkter