SCREENTRYCK
 

För dig som vill trycka ett större antal t-shirts eller andra produkter, exempelvis till en förening eller till en skola, är screentryck ett bra val. Vi på Deed.se erbjuder screentryck till riktigt bra priser men eftersom startkostnaden är högre lämpar sig metoden allra bäst när du beställer större antal och inte bara för en produkt. Screentryck blir riktigt snyggt och vasst och passar perfekt till allt från t-shirts och tröjor till andra produkter, exempelvis förkläden.

Att välja screentryck när du ska göra reklam tryck och liknande är riktigt smart. Screentryck är nämligen ett prisvärt och hållbart sätt att trycka många tröjor och produkter med din egen design. Du kan designa egen t-shirt och andra produkter direkt på vår sida. Om du redan har en färdig logga, foto eller design kan du även ladda upp den direkt i vårt designerprogram.

Så går det till

När vi gör ett screentryck ”målar” vi fast din design på produkten. Metoden går till som så att vi fäster en tät duk på en ram, denna spänner vi liksom ut. Efter att vi satt fast ramen på t-shirten eller produkten bestryker vi den med en uv-känslig hinna. Din originella design eller tryck skrivs ut på en originalfilm som vi sedan sätter fast uppepå ramen. Nästa steg i ett screentryck är att belysa ramen med en uv-lampa. Efter detta sköljer vi bort den delen av hinnan som inte blivit utsatt för uv-lampan. Där själva trycket eller designen satt fast på duken kommer sedan färgen att fastna. Efter att all färg applicerats får trycket och t-shirten torka. Denna metod går att göra för hand men kan vara lite trixig, vi på Deed.se använder oss av bra maskiner. Om du vill designa ett tryck med flera olika färger använder vi oss av olika dukar för att på så vis applicera flera färglager.  

Till skillnad från andra trycktekniker kan man med screentryck applicera design och tryck på ojämna och runda produkter, inte bara på plana. Detta ger dig möjligheten att beställa egendesignade tryck på exempelvis väskor.

Sök