Designa tröja med digitaltryck

Vill du beställa egendesignade tröjor och t-shirts snabbt och lätt? I så fall kan vi varmt rekommendera digitaltryck. Vi på Deed.se använder oss av flera olika trycktekniker som lämpar sig för olika saker. Just digitaltryck är väldigt bra om du vill trycka några enstaka produkter eftersom startkostnaden är väldigt låg. Digitaltryck är en tryckmetod som används flitigt idag. Tekniken utförs via stora datorskrivare, ungefär som en vanlig bläckstråleskrivare fast betydligt mer avancerad och större. Man fäster helt enkelt materialet som man vill trycka på, exempelvis en t-shirt. Sedan överförs informationen om trycket direkt från skrivaren till t-shirten. Processen tar bara några få minuter och är enkel att starta upp. Det är just därför som våra startkostnader för digitaltryck är så låga. Om du däremot vill trycka många t-shirts eller tröjor rekommenderar vi istället screentryck eftersom denna teknik blir betydligt billigare i större upplagor.

Perfekt när du vill trycka foton

Hos oss på Deed.se kan du designa mängder av snygga tryck, du kan enkelt göra dem direkt på vår sida. Kanske vill du trycka ett riktigt foto eller en bild på en t-shirt? Hos oss kan du välja bildtryck som digitaltryck, detta blir väldigt snyggt och bilden får hög kvalitet. När du kommer till vår lättanvända designersida kan du enkelt ladda upp bilder direkt från Instagram eller från datorn. Bilderna får mycket bra färgupplösning tack vare skrivaren. Våra digitaltryck görs av avancerade färgskrivare och det är lätt att välja vilka färger som ska användas.

Ett digitaltryck är en bra idé om du exempelvis vill överraska en vän på födelsedagen. Beställ en t-shirt med ett foto på personen och lägg exempelvis till texten ”Grattis på födelsedagen!”. Det finns många olika saker du kan göra med ett digitaltryck. Testa gärna vårt lättanvända designerprogram och designa en tröja med egna tryck redan idag!

Om du har funderingar eller prisfrågor får du gärna kontakta vår kundtjänst. Vi svarar på både mejl, telefon och direkt i livechatten. Det finns en flik som heter ”Begära en offert”. Här kan du trycka för att mer exakt få reda på ett pris, en bra funktion vid större beställningar och specialbeställningar.

Trans