Kontakta Oss!

Ring Oss
Vår duktiga kundtjänst hjälper dig att svara på frågor om våra produkter, leveranstider mm. 

 Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Live Chat
Har du en snabb fråga du vill ha svar på är vår Live Chat perfekt. Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

 


Vi hjälper dig

Vi på Deed.se har försökt att skapa ett användarvänligt designerprogram som du enkelt kan använda. Kanske är det ändå någon funktion du saknar eller inte riktigt förstår. I så fall kan du höra av dig till oss. Genom att fylla i vårt kontaktformulär kan vi återkomma med svar på dina frågor. Vi vill gärna höra dina åsikter så att vi kan förbättra och utveckla vår hemsida och vårt designerprogram. Att trycka profilkläder och designa tröjor är roligt och ett enkelt sätt att visa vem du är, vilken förening du står för och liknande. Möjligheterna är oändliga. 

Många företag använder sig av reklam kläder för att på så sätt nå ut till fler kunder. Kanske har du en egen firma? Genom att trycka tröja med ditt firmanamn på kommer fler folk få reda på att ditt företag finns. Ett tips är att designa ett screentryck t-shirt med både firmanamnet, telefonnumret och en eventuell mejladress. På så sätt kan nya kunder få tag på och hitta er. Om du behöver tips och råd om designer på t-shirts får du gärna höra av dig till oss. Vi kan hjälpa dig bolla idéer och komma fram till en design eller ett tryck som passar till det ändamål du ska ha t-shirten till.

Vi svarar så fort som möjligt

Ibland kan det vara bråttom att få svar, det är just därför som vi på Deed.se erbjuder både en mejladress, ett telefonnummer och en egen livechatt här på hemsidan. Vid brådskande ärenden får du gärna slå oss en pling eller skriva till oss via den blåa ”Chat”-rutan till höger. Vår kundpersonal är mycket kunnig och kan svara på dina frågor. Om du har funderingar på priser och liknande kan du trycka på fliken ”begär en offert”. Då räknar vi ut vad din beställning kommer hamna på och meddelar dig snabbt om priset. 

Vi på Deed.se vill kunna hjälpa dig så fort vi bara kan, just därför är det bra om du fyller i ett ämne i ämnesraden. På så sätt kan vi snabbare se vad ärendet gäller och ta itu med det. Skriv din fråga idag så återkommer vi så snabbt vi kan.

Sök